Neděle, 5 května, 2024
18.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše pozvánka, kam vyrazit. Začínají prázdniny, ale akcí se na Litoměřicku koná víc než dost – okurková sezóna zjevně ještě nezačala. A to je dobře!

V Roudnici nad Labem se v sobotu 1. července konají farmářské trhy. Přijďte si na Husovo náměstí nakoupit! Čas máte až do 12 hodin! Od 9 do 11 hodin bude navíc kulturní program, který obstará muzikant Vláďa Šunda. Děti se zabaví v připravené dílničce výrobou náramků.

Levandulová farma v Židovicích u Roudnice nad Labem pořádá tuto sobotu a neděli Den otevřených dveří. Veřejnost může přijít na návštěvu od 10 do 17 hodin.  Uvidíte 55 rozkvetlých kultivarů levandule na sedmi polích a můžete také relaxovat ve višňovém sadu. Pejskům na vodítku vstup povolen! Podrobnosti jsou ZDE.

V Třebušíně se tuto sobotu 1. července konají Husitské slavnosti. Začínají v pravé poledne a potrvají až do večera. Osobně dorazí Jan Žižka a bude i řemeslný jarmark s dílničkami pro děti, živá hudba a ohňová show. V 15 hodin dětem přímo na návsi zahraje Sváťovo dividlo. Podrobnosti najdete TADY.

Kočičí domov v Dobříni u Roudnice nad Labem pořádá v Zahradní bazárek. Přijďte ulovit nějaké ty poklady za symbolické ceny a podpořte tak kočičky, které nikdo nechce, a bez pomoci útulku by pravděpodobně zemřely. Akce bude probíhat od 11 do 17 hodin. Podrobnosti jsou TADY.

V pravé poledne začne v sobotu 1. července Putování po vinicích Velkých Žernosek! Přijďte si popovídat s místními vinaři a ochutnejte to nejlepší z jejich sklepů! Občerstvení zajištěno, piknikové deky s sebou! Informace jsou ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -