Pondělí, 29 dubna, 2024
19.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKočičí útulek v Dobříni zve na Zahradní bazárek

Kočičí útulek v Dobříni zve na Zahradní bazárek

Dobříň – Kočičí domov Sluníčko v Dobříni u Roudnice nad Labem pořádá tuto sobotu 1. července přímo na zahradě útulku bazárek ve prospěch opuštěných koček. Přijďte si nakoupit za symbolické ceny, a podpořte tak kočky, které nikdo nechce, a které by bez pomoci Sluníčka pravděpodobně zemřely.

Bazárek bude probíhat od 11 do 17 hodin. K mání budou knihy, oblečení, věci do domácnosti, šperky a dekorace i dobroty – domácí džemy, sirupy, pečený čaj a mnoho dalšího.

Chybět nebude ani občerstvení a populární tombola.

Kočičí Domov Sluníčko funguje od roku 2013 a je zcela závislý na darech veřejnosti – uvítá jakoukoliv pomoc. Kočičky jsou chovány v domácím prostředí a je jim poskytována maximální možná péče. Útulek má transparentní účet a můžete mu pomoci i materiálně – podrobnosti ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -