Naše média na začátku roku 2021

0
426

Máme za sebou první měsíc letošního roku a přinášíme základní informace o chodu a návštěvnosti našich médií. V listopadu loňského roku jsme se rozhodli ukončit vydávání tištěného měsíčníku VAŠELitoměřicko24.cz. Měsíčník vycházel nepřetržitě více než 10 let a postupně nastala doba, kdy i nás čekal přechod do online prostředí. Noviny vycházely v nákladu 20.000 ks a naším cílem bylo získat podobný počet návštěvníků v online verzi Litoměřicko24.cz. 

V lednu jsme pro vás připravili nebo zveřejnili 204 článků, celkově je navštívilo přes 35.000 uživatelů a získaly přes 61.000 zobrazení. Nejnavštěvovanějším článkem byla naše návštěva v řepnickém útulku, o které si přečetlo přes 3.300 lidí.

Televize 

Každý den také natáčíme reportáže pro Regionální televizi Ústecka a celoplošnou Regionální televizi CZ. V lednu jsme natočili a zveřejnili kolem 80 reportáží z dění v okrese Litoměřice. Těchto osm desítek videí získalo téměř 24.500 zhlédnutí, celkem je uživatelé sledovali přes 2065 hodin a více než 220.000x byly nabídnuty ke zhlédnutí dalším návštěvníkům YouTube kanálu. 

Pro nejrychlejší komunikaci s našimi čtenáři využíváme sociální síť Facebook, kde jsme měli v lednu dosah téměř 240.000 uživatelů, kteří více než 130.000x zareagovali na některý z našich příspěvků. To znamená, že naše příspěvky „olajkovali“, sdíleli nebo komentovali. 

Další desítky tisíc diváků sledují naše televizní zpravodajství v Regionální televizi Ústecka (https://sledovanitv.cz/home#rt_ustecko), kterou přebírá mnoho místních kabelových sítí, ale také ty největší v republice, mezi které patří například NEJ.CZ nebo GrapeSC. Díky spolupráci s Regionální televizí CZ nás pak mohou sledovat také klienti satelitní platformy SKY LINK, která vysílá na satelitu ASTRA a následně ji přebírají všechny kabelové sítě v České republice. 

Partneři a přesah do kraje

Těchto výsledků jsme mohli dosáhnout díky spolupráci s našimi partnery, jejichž loga si můžete prohlédnout na úvodní fotce tohoto článku i v jeho závěru. Vážíme si jejich podpory a těšíme se na další články. 

I díky nim se můžeme vrátit ke zpravodajství z Ústeckého kraje na stránkách www.ustecko24.cz. Základ bude videozpravodajství a články našich dalších partnerů z Ústí nad Labem a okolí. Postupně se budeme snažit i pro Ústecko24.cz získat podobný počet článků jako máme na webu www.litomericko24.cz

Nově jsme také přidali TWITTER účet https://twitter.com/Litomericko24cz, kde také budeme zveřejňovat odkazy na naše články a rychlé informace a fotografie z našich natáčení či cest po litoměřickém okrese. 

Pokud máte zájem o spolupráci s našimi médii a dodávat nám zajímavé články, pište na clanky@litomericko24.cz pro okres Litoměřice nebo na info@ustecko24.cz pro Ústecký kraj.  

- Naši partneři -
Předchozí článekOčkovací centrum na Zahradě Čech začne fungovat zřejmě v polovině února
Další článekVOLNÁ MÍSTA: Sociální pracovnice na Skalici

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno