Zprávy do e-mailu nebo na web

0
534

Nemáte čas sledovat Litoměřicko24 pravidelně, ale chcete být v obraze? Nabízíme možnost odebírání zpravodajství do e-mailu, čteček nebo třeba na vaše webové stránky pomocí RSS kanálů. Váš web tak můžete obohatit o aktuální zprávy z regionu zcela zdarma nebo obdržet každou sobotu výčet posledních zpráv z Litoměřicka24, a to na základě kritérií, které si sami zvolíte (jednotlivé rubriky či lokality).

Zprávy do mailu

Přihlaste se k odběru aktuálních článků Litoměřicka24 a zašleme vám je každé sobotní dopoledne do e-mailu. Stačí vyplnit tento jednoduchý formulář. Z důvodu bezpečnosti vás ještě požádáme o potvrzení odběru pomocí e-mailu. Výčet aktuálních zpráv vám bude chodit každý týden v sobotu. Může se stát, že vám e-mail přijde do hromadné pošty (např. u Google mailu), nezapomeňte proto zkontrolovat i tuto položku.

RSS kanály – zprávy na web

Pokud provozujete městský či obecní web, regionální e-shop nebo třeba jen blog, který se zabývá děním na Litoměřicku, možná byste rádi na své stránky umístili výčet zpráv z regionu, které se budou pravidelně aktualizovat. Zprávy se vizuálně přizpůsobí designu vašeho webu – jde prakticky jen o datum, autora, krátký popis zprávy a odkaz na celý článek. Níže vám nabízíme výčet základních rubrik Litoměřicka24, ale můžete odebírat i jinou rubriku, stačí když za adresu nějakého místa na Litoměřicku24 vložíte lomítko a text „feed“ (př.: RSS kanál pro město Libochovice by byl: http://www.litomericko24.cz/category/mesta-a-obce/obce/libochovice/feed). Po kliknutí na odkaz se vám zobrazí adresa kanálu a zdrojový kód. V případě že nevíte, jak zprávy umístit na web, obraťte se na administrátora vašich stránek.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Fotopoint by mohlo město mít do konce letošního roku
Další článekVOLNÁ MÍSTA: Mechanici a opraváři osobních automobilů
Lukáš Fíla
Grafik, televizní střihač a novinář z Litoměřic. Jeho hlavní pracovní náplní je editace videí pro zpravodajství Regionální televize a veškeré grafické a postprodukční práce. Je webmastrem Litoměřicka24 a šéfredaktorem Litokapsu (momentálně pouze v elektronické podobě).

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno