Pátek, 19 dubna, 2024
4.5 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Na Litoměřicku se toho opět děje spoustu, takže navzdory podzimnímu počasí doma za pecí sedět nemusíte. Teple se oblékněte a vydejte se do ulic! Je z čeho vybírat, zabaví se děti i dospělí.

V Domě dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích se v sobotu 15. října koná Podzimní tvořivá dílnička. Probíhat bude od 9 do 11 hodin a určena je rodičům s dětmi od dvou do 8 let. Přijďte si vyrobit krásné podzimní dekorace nebo drobné dárky pro kohokoliv z vašich blízkých. Podrobnosti jsou TADY.

Na Zahradě Čech se v sobotu koná Krajská výstava psů. Přihlášeno je 626 hafanů všech plemen, takže rozhodně přijďte! Bude se na co dívat. Výstava probíhá od 9 hodin. Podrobnosti jsou TADY.

V litoměřickém gotickém hradu se v sobotu od 10 hodin koná Zcestfest – cestovatelský festival, který Vás nadchne. Připraven je celodenní program – přednášky, besedy, workshopy i soutěže. Bude také exotické občerstvení. Informace jsou TADY.

V Terezíně budou v sobotu probíhat Noční prohlídky podzemních chodeb. Prohlédněte si pevnost, která nebyla nikdy pokořena, za svitu svíček a luceren! První prohlídka se uskuteční v 18 hodin. Podrobnosti jsou TADY.

V Roudnici nad Labem se v sobotu konají farmářské trhy. Probíhat budou od 8 do 12 hodin na Husově náměstí u Kulturního domu Říp. Mezi devátou a jedenáctou hodinou se navíc můžete těšit na kulturní program, který obstará muzikant Vláďa Šunda.

V neděli vezměte děti na oblíbené Sváťovo dividlo, které bude od 10 hodin hrát v roudnickém Kulturním domě Říp. Malí diváci se mohou těšit na pohádku s názvem „Míša kulička.“

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -