Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiHavelské posvícení v Býčkovicích letos s pohádkou a s výrobou lampionů

Havelské posvícení v Býčkovicích letos s pohádkou a s výrobou lampionů

Býčkovice – Víte, že v Býčkovicích mají tuto sobotu 15. října Havelské posvícení? Bude tentokrát spíše rodinné a komorní, ale zaručeně nikoho nezklame. Býčkovičtí to letos pojali jako sousedskou slavnost – přidejte se!

Akce odstartuje ve 13.30 pohádkou „Máša a tři medvědi“ v podání Sváťova dividla. Pohádka se bude hrát u bylinkové zahrádky před obecním úřadem. Po pohádce následuje v půl třetí odpoledne podzimní tvoření. V přízemí obecního úřadu se budou vyrábět lampiony. Veškerý materiál na tvoření bude připraven – a stejně tak i občerstvení.

Od 17 hodin jste pak zváni do Býčkovické hospůdky na Posvíceneckou zábavu s kapelou „Pokaždý jinak.“ S sebou dobrou náladu a nějaké to pohoštění. Potěší hlavně dobroty se zelím, s jablíčky nebo s ořechy.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -