Dům dětí a mládeže Rozmarýn zve na Podzimní tvoření pro nejmenší

0
50

Litoměřice – Pro rodiče s dětmi od dvou do osmi let je určena akce, která se tuto sobotu 15. října uskuteční v Domě dětí a mládeže Rozmarýn v Litoměřicích. V době od 9 do 11 hodin tady bude probíhat podzimní Tvořivá dílnička.

Přijďte si vyrobit krásné podzimní dekorace a strávit společný čas aktivně! Cena dílny se odvíjí od zvolených výrobků – můžete vyrábět například ježečka z kartonu, muchomůrky nebo stylově ozdobit látkovou či papírovou tašku.

„Původně jsme chtěli podzimní tvoření věnovat starším dětem, ale o společné tvoření maminek a dětí byl obrovský zájem, takže tuto sobotu tvoříme s těmi nejmenšími,“ uvedla pedagožka volného času DDM Rozmarýn Kateřina Martínková.

Předškolní děti se mohou akce zúčastnit pouze v doprovodu rodičů. Bližší informace poskytne již zmíněná Kateřina Martínková na telefonním čísle 724 569 898 nebo na emailu katerina.martinkova@ddmrozmaryn.cz.

- Naši partneři -
Předchozí článekProhlédněte si podzemí Terezína za svitu svíček a luceren!
Další článekJedna z posledních přeživších terezínského ghetta opět v Terezíně
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno