Pátek, 29 března, 2024
7.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Využijte je! I tentokrát máte na výběr. Na své si přijdou hlavně rodiče s dětmi a lidé, kteří rádi tvoří.

V Terezíně bude v sobotu 5. února slavnostně představena kniha „Moje máma z Terezína.“  Pravdivý příběh Hany Kleinové, která byla do terezínského ghetta deportována ve čtrnácti letech, její syn vypátral až po mnoha letech. Sama Hana Klenová o svém pobytu v Terezíně nikdy nemluvila. Na besedě bude možné si knihu zakoupit. Více informací najdete ZDE.  

V neděli 6. února můžete s dětmi vyrazit na pohádku Sváťova dividla. Oblíbený litoměřický loutkář bude hrát v Kulturním domě Říp od 10 hodin pohádku o Budulínkovi. Lístky ještě jsou. Podrobnosti najdete ZDE.

V lovosické kavárně LOVO Café, která se nachází v přízemí  Centra kultury Lovoš, budou v neděli promítat animovaný rodinný film NA VLÁSKU. Příběh dospívající dívky s kouzelnými zlatými vlasy, kterou zlá čarodějnice vězní ve věži, určitě potěší děti i dospělé. Vstupné je navíc zdarma. Promítá se od 10.30 hodin.

Keramická dílna a kavárna pro veřejnost Dlouhánka na neděli připravila speciální valentýnský workshop. Od 10 hodin si můžete přímo v dílně vyrobit keramické srdce. Originální dárek zvládnou pod odborným vedením i úplní začátečníci. Do keramiky budete tvořit vitráže. Více informací ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -