Vytvořte k Valentýnu srdce z keramiky!

0
134

Litoměřice – Keramická dílna a kavárna pro veřejnost Dlouhánka v Litoměřicích pořádá v neděli 6. února od 10 hodin workshop nazvaný jednoduše – „Valentýnské srdce.“ Co se bude vyrábět, je asi jasné. Zajímavé je, že do keramiky se budou tvořit vitráže. 

Workshop je vhodný i pro úplné začátečníky, tak neváhejte a využijte šanci vytvořit pro svého nejmilejšího člověka originální valentýnský dárek.  

Workshop Vás seznámí s technikou Tiffany. Rámeček z keramiky, barevná sklíčka, měděná páska a cín – to je to, co budete potřebovat. Vše bude k dispozici přímo v dílně.

Cena workshopu: 1.250,- Kč.

Na workshop je nutné přihlásit se dopředu. Stačí, když napíšete e-mail na kurzy@dlouhanka.cz nebo SMS zprávu na telefonní číslo. 602 260 102.

- Naši partneři -
Předchozí článekPečovatelka roku 2021 je z Litoměřic
Další článekCentrální školní jídelna Litoměřice zdražila obědy
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno