Sobota, 27 července, 2024
19.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy kam vyrazit a co podniknout. Opět se sešla velmi pestrá nabídka, takže si určitě vyberete. Na své si přijdou příznivci filmových projekcí pod širým nebem, milovníci zvířat i ti, kteří rádi sportují. Je z čeho vybírat!

V sobotu 14. srpna bude živo například na Tržnici Felixe Holzmanna. Od 8 hodin ráno tam bude probíhat letos už třetí blešák, na kterém můžete prodat (nebo naopak koupit) téměř vše, co už sami nepotřebujete. Přebytky ze zahrádky, oblečení, hračky a hry a mnoho dalšího. V 10 hodin bude pro děti hrát Štěpánčino divadélko a na akci se chystá také Keramikafé Dlouhánka – v jejím stánečku si můžete vlastnoručně namalovat keramický hrneček nebo medvídka. Více informací najdete ZDE.

V 16 hodin na tržnici začíná Divadelní přehlídka s živou hudbou. V akci uvidíte například ZUŠ Litoměřice nebo Divadlo Sex Culomets. Pokud jde o hudbu, zazní rockové pecky i klidnější jazz, tak přijďte – bude to stát za to. Pro více informací se podívejte TADY.

Živo bude v sobotu také v Libochovicích. Svatovavřinecká pouť ještě letos nebude, ale nebojte se – téměř zcela ji nahradí Jáma fest. Pouťový multižánrový festival nabídne celodenní zábavu. Chybět nebude živá hudba, divadlo, soutěže pro děti a mnoho dalšího. Informace najdete TADY.

Součástí Jámafestu budou dětské cyklistické závody v libochovickém městském parku. Začínají v 10 hodin dopoledne. Závodit mohou děti na srážedlech i mladí cyklisté do 15 let. Vyhlášení výsledků proběhne ve 12.15 hodin. Podrobnosti najdete ZDE.

Státní zámek Libochovice bude tuto sobotu a neděli hostit výstavu papoušků a okrasného ptactva. Klece s exotickými opeřenci najdete v zámeckém skleníku. Více informací je TADY.

Do Křešic v sobotu 14. srpna přijede Kinematograf bratří Čadíků. U Labe divákům nabídne čtyři české filmy, které si rozhodně nesmíte nechat ujít. Vstupné je dobrovolné a celé jde na dobročinné účely. Mrkněte ZDE.

Na Hlinné bude v sobotu taneční zábava s živou hudbou. Dorazit na ni můžete v sobotu ve 20 hodin do místní hospůdky. Hraje kapela Melodie Petra Vrány. Lístky se dají pořídit v předprodeji na telefonním čísle 728 627 821.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -