Keramikafé Dlouhánka přiveze na tržnici zvířátka a vázy

0
77

Litoměřice – Na litoměřickém Blešáku, který se koná tuto sobotu 14. srpna na Tržnici Felixe Holzmanna, nebude chybět ani stánek s Keramikafé Dlouhánka. Keramická kavárna a dílna v čele s majitelkou Alenou Bachovou bude na akci zajišťovat kreativní vyžití dětem i dospělým. Zároveň si ovšem v jejich stánku můžete zakoupit krásné výrobky a tím tuto provozovnu podpořit.

K mání budou především zvířátka – žáby, šneci  a ježci. Parádu Vám udělají venku na zahradě, u zahradního jezírka, ve skalce, na balkóně, ale také doma v interiéru. Každý kus je originál, vyrobený ručně.

A kdo by si nevybral, může si pořídit třeba parádní vázu – všech možných tvarů a velikostí.

Ve stánku Keramikafé Dlouhánka si na blešáku můžete namalovat vlastní hrneček nebo medvídka pro radost. Akce začíná v 8 hodin ráno a potrvá celé dopoledne.

Keramikafé Dlouhánka má své webové stránky, které najdete ZDE – i se všemi kontakty na majitelku Alenu Bachovou.

- Naši partneři -
Předchozí článekKam o víkendu na Litoměřicku
Další článekLOVOSICE: Mejdan na koupálku tentokrát ovládli piráti
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno