Pátek, 29 března, 2024
3.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDo Křešic přijede Kinematograf bratří Čadíků

Do Křešic přijede Kinematograf bratří Čadíků

Křešice – Pojízdný Kinematograf bratří Čadíků letos opět zavítá také do Křešic. K Labi přijede už tuto sobotu 14. srpna. Zdrží se až do úterý. Divákům tradičně nabídne české filmové novinky, přičemž vstupné na projekci je dobrovolné a Váš příspěvek půjde na dobročinné účely.

V sobotu 14. srpna se těšte na komedii Štěstí je krásná věc s Petrou Hřebíčkovou v hlavní roli. Snímek je o tom, že pohádková v loterii nemusí vždy automaticky znamenat štěstí… přestože bez ní by Vám na dveře klepal exekutor.

V neděli 15. srpna přijde řada na love story z českých vinic – film 3BOBULE a v pondělí 16. srpna vezměte k Labi děti – promítat se totiž budou Mlsné medvědí příběhy. Pásmo animovaných filmů potěší všechny věkové kategorie a pohladí po duši.

V úterý 17. srpna – poslední den Čadíkovské zastávky v Křešicích – se bude promítat životopisný dokument s názvem Meky, který mapuje cestu zpěváka Miro Žbirky.

Promítá se vždy od 21 hodin. Přijďte! Mimo jiné tak oslavíte výročí Kinematografu – Čadíci a jejich projekční maringotka republiku brázdí už neuvěřitelných 30 let!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -