Neděle, 5 května, 2024
17.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiBlešák na tržnici bude s pohádkou a keramickým tvořením

Blešák na tržnici bude s pohádkou a keramickým tvořením

Litoměřice – Užijte si tuto sobotu 14. srpna parádní dopoledne na Tržnici Felixe Holzmanna v Litoměřicích. Od 8 do 12 hodin se tady bude konat další „Blešák,“ na kterém můžete koupit doslova „všechno, na co si vzpomenete.“ V 10 hodin bude na tržnici hrát Štěpánčino divadélko pohádku pro děti a celé dopoledne bude také probíhat výtvarný workshop s Keramikafé Dlouhánka.

Na tržnici můžete koupit (ale i prodat) ledacos – oblečení, které už nevynosíte, knížky, které není kam dát, přebytky ze zahrádky, domácí zavařeniny, nevyužité hračky a mnoho dalšího. Pokud chcete prodávat, prostě přijďte se zbožím a s dekou nebo vlastním stolečkem. Není potřeba registrace a nevybírá se žádný poplatek.

Keramikafé Dlouhánka v Litoměřicích, první litoměřická „keramická kavárna“ bude mít na blešáku stánek s tvořivou dílnou pro všechny věkové kategorie.  Na akci si můžete namalovat vlastní keramický hrneček nebo medvídka pro radost.

Hrneček se dá samozřejmě běžně využívat – po namalování se ještě musí ohřát v peci, ale hned v pondělí si ho v Keramikafé Dlouhánka můžete vyzvednout.

Na místě bude i nějaké keramické zboží k zakoupení – překrásné vázy, žáby nebo šneci.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -