Středa, 1 května, 2024
21.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNa Tržnici Zahrady Čech Vás ZDARMA odveze autobus

Na Tržnici Zahrady Čech Vás ZDARMA odveze autobus

Litoměřice – Tržnice Zahrady Čech začíná už ve středu 3. dubna! Výstava pro všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily a milovníky přírody na litoměřickém výstavišti nezklame. Na Zahradu Čech bude po dobu výstavy jezdit BEZPLATNÁ KYVADLOVÁ AUTOBOSOVÁ DOPRAVA.

Autobus pojede z litoměřického horního vlakového nádraží i z autobusového nádraží (a zpět). Pokud bude autobus zaplněn, vyjíždí i mimo jízdní řád a jezdí nepřetržitě. Tržnice Zahrady Čech končí v neděli 7. dubna, brány výstaviště budou denně otevřené od 9 do 17 hodin.

Oblíbená jarní výstava Tržnice Zahrady Čech nabídne tradiční sortiment jako sadba, cibuloviny, ovocné stromky, zahradní nářadí, zahradní nábytek, hnojiva, postřiky, přírodní léčiva, potraviny a spoustu dalšího.

Chybět nebudou ani v loňském roce velmi vyhledávané KREATIVNÍ WORKSHOPY, ve kterých si můžete ZDARMA vyrobit květinové dekorace. Více informací ZDE.

Kulturní program letos obstarají místní hudebníci a umělci, mezi kterými nebude chybět Řehlovický pěvecký sbor, ZUŠ Litoměřice a řada dalších.

VSTUPENKY na Tržnici Zahrady Čech si můžete zakoupit ZDE – stále ještě v cenově zvýhodněném předprodeji.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -