Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceNa Tržnici Zahrady Čech si můžete ZDARMA vyrobit jarní květinové dekorace

Na Tržnici Zahrady Čech si můžete ZDARMA vyrobit jarní květinové dekorace

Litoměřice – První jarní výstava na litoměřickém výstavišti se blíží! Tržnice Zahrady Čech startuje už ve středu 3. dubna. Výstava určená pro všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily a milovníky přírody potrvá až do neděle. Po loňském úspěchu opět nabídne také jarní květinové workshopy. Probíhat budou v pavilonu A (u hlavní brány).

Pod dohledem odborných floristů si můžete ZCELA ZDARMA vyrobit například jarní květinovou kouli, jarní věnec nebo narozeninovou kytici z jarních květin. Workshop bude probíhat vždy dvakrát denně – v 10.30 a ve 13.30 hodin. Prosím, na workshop se dostavte minimálně 15 minut před začátkem.

Nabídka workshopů:

3. 4. 2024 – Jarní květinová koule aneb jak vytvořit zeměkouli z květin
4. 4. 2024 – Narozeninová kytice z jarních květin
5. 4. 2024 – Výroba věnců pro všechny příležitosti
6. 4. 2024 – Hoďte starosti za hlavu a užijte si rozkvetlý den aneb květinová dekorace na 100 způsobů
7. 4. 2024 – Truhlíky vládnou vašim oknům

Kapacita workshopů je z pochopitelných důvodů omezena. Abyste měli jistotu, že se na Vás dostane, své místo si předem rezervujte. Udělat to můžete jednoduše vyplněním formuláře ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -