Sobota, 27 dubna, 2024
11.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceTržnice Zahrady Čech začíná už ve středu 3. dubna

Tržnice Zahrady Čech začíná už ve středu 3. dubna

Litoměřice -36. ročník jarní prodejní výstavy Tržnice Zahrady Čech se uskuteční od 3. do 7. dubna na výstavišti Zahrada Čech v Litoměřicích. První jarní výstava je zaměřena na všechny zahrádkáře, chalupáře, kutily, zahradníky a milovníky přírody.

Předprodej zvýhodněného vstupného je již v prodeji. I v letošním roce se uskuteční oblíbené workshopy. Zajištěna bude kyvadlová doprava zdarma.

Pětidenní jarní výstava přinese návštěvníkům možnost prohlédnout si širokou nabídku produktů, poradit se s odborníky a získat inspiraci pro svou zahradu. Dále se mohou těšit na tradiční sortiment, jako je sadba, květiny, cibuloviny, zahradní nářadí, zahradní technika, zahradní nábytek, hnojiva, postřiky, potraviny, přírodní léčiva a řadu dalšího.

I letos čeká na návštěvníky řada novinek jako rozšíření sortimentu v oblasti zahradní a zemědělské techniky, skleníků, kompostů a zahradního nábytku.

 „V letošním roce plánujeme osvěžující změnu. Zatímco kulturní program minulých ročníků byl sestaven z různorodých hudebních interpretů, rozhodli jsme se proto podpořit mladé umělce, a využít tak jejich talentu a kreativity. O kulturní program se tedy postará Základní umělecká škola v Litoměřicích, tanečníci z DMC revolution, Jiří Knotte se svými hosty a další,“ sdělila ředitelka MKZ Michaela Mokrá.

Po loňském úspěchu se mohou návštěvníci i letos zúčastnit jarních workshopů, a to zcela zdarma. Pod dohledem odborných floristů budou účastníci každý den vyrábět například květinové koule, narozeninové kytice, jarní věnce, květinové dekorace nebo osázené truhlíky z přírodních materiálů a jarních květin.

Z důvodu omezené kapacity doporučujeme, aby se případní zájemci zaregistrovali v online formuláři, který naleznou na webových stránkách www.zahradacech.cz.

Autor: Aneta Břeňová

Tisková zpráva MKZ Litoměřice.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -