Sobota, 27 dubna, 2024
18.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLovosice přispěly na provoz zubní pohotovosti

Lovosice přispěly na provoz zubní pohotovosti

Lovosice – Město Lovosice přispělo finančně na rozšíření víkendové ordinační doby v rámci zubní pohotovosti, kterou zajišťuje společnost Vivant Dentes na Mírovém náměstí v Litoměřicích. Rada města Lovosice schválila uzavření Veřejnoprávní smlouvy na poskytnutí příspěvku ve výši 42.607 Kč.

Pohotovost na soukromé zubní klinice Vivant Dentes pro akutní bolestivé případy dosud slouží i neregistrovaným pacientům každý všední den od 7 do 8 hodin a každou neděli od 8 do 9 hodin. Díky příspěvkům i z dalších měst pak byla rozšířena ordinační doba o tři hodiny, tedy od 8 do 12 hodin.

Jednatel zubní kliniky Vivant Dentes Daniel Kábrt ale upozornil, že pacienti přicházející na nedělní pohotovost, se mají v 8 hodin předem registrovat na recepci prostřednictvím SMS zprávy (na čísle 725 753 990). Díky tomuto rezervačnímu systému pak předejdou delší čekací době.

„Zkušenost je taková, že vzhledem k jedinečnosti této služby na celém Litoměřicku se zejména v neděli ráno na nás obrací výrazně více dospělých a dětí s akutní bolestí případně úrazy zubů než lze za jednu hodinu zvládnout,“ vysvětlil při žádosti o příspěvek jednatel zubní kliniky Daniel Kábrt s tím, že pohotovost často využívají i pacienti jiných stomatologů z okolí.

Zdroj: Město Lovosice

Kontakty na kliniku Vivant Dentes jsou ZDE.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -