Neděle, 28 dubna, 2024
22.2 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Závěr jarních prázdnin můžete s dětmi strávit aktivně. Na Litoměřicku se toho totiž tentokrát děje opravdu hodně. V plném proudu jsou masopustní veselice, vyrazit můžete i na pohádku nebo dokonce na ohňostroj.

V Úštěku se v sobotu 17. února koná MASOPUST. Letos se jedná o komorní verzi bez uzavřeného náměstí, ale i tak si můžete v centru města užít parádní den s průvodem masek, dobrotami a živou hudbou. Budou i pohádky pro děti, masopustní soutěže a populární trojboj. Každý, kdo dorazí v masce, bude odměněn! Podrobnosti najdete ZDE.

Masopustní hody mají tuto sobotu 17. února také ve Velkých Žernosekách. Začínají ve 14 hodin před Kulturním domem. Přijďte na jitrničku, jelítko nebo na ovárek! Vše domácí výroby. A bude i slivovička.

V neděli 18. února vezměte děti do Divadla Karla Hynka Máchy na představení Sváťova dividla. Začíná v 10 hodin dopoledne. Tentokrát dětem udělá radost pohádka Tři prasátka.

Divadlo bude v neděli 18. února také v Libochovicích. V Kulturním středisku U Tří lip se totiž od 15 hodin hraje Balada pro banditu – nesmrtelný příběh o lásce, zradě a touze po svobodě v podání studentů Gymnázia Lovosice. Tak je přijďte podpořit, bude to stát za to!

V Roudnici nad Labem mají v neděli od 18.30 ohňostroj. Pyrotechnická show bude realizována na Karlově náměstí z již zakoupeného materiálu jako náhrada za ohňostroj novoroční, který byl kvůli tragickým událostem v Praze na Filozofické fakultě UK zrušen.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -