Úterý, 30 dubna, 2024
13.3 C
Litoměřice
DomůPozvánkyRoudnice nad Labem opět pojede v květnu „Do práce na kole“

Roudnice nad Labem opět pojede v květnu „Do práce na kole“

Roudnice nad Labem – Zdravé město Roudnice nad Labem se připojuje ke květnové výzvě „Do práce na kole.“ Registrace účastníků už byla spuštěna, přidejte se! Můžete jezdit na kole, na koloběžce, na skejtu, inlajnech, pěšky nebo poklusem. Zvány jsou jak až pětičlenné týmy, tak i jednotlivci.

Registrujte se včas, ať můžete obléknout své triko s letošním logem akce a soutěžit o hodnotné ceny!

Květnová výzva Do práce na kole se v Roudnici nad Labem uskuteční už podruhé, celorepublikově počtrnácté. Cílem je dopravovat se celý měsíc květen (nejen) z práce a do práce na vlastní pohon. Uděláte tak něco pro sebe, i pro město! V Roudnici nad Labem se navíc můžete těšit na celou řadu akcí, včetně cyklojízdy po městě a slavnostního vyhodnocení těch nejlepších.

Registrovat do výzvy se můžete ZDE.

„Každý z předchozích ročníků Květnové výzvy Do práce na kole přilákal zatím vždy vyšší počet zájemkyň a zájemců o udržitelné cestování do práce a drtivá většina z nich pak u nově osvojeného návyku zůstává i po zbytek roku. V roce 2023 se zúčastnilo 25 600 lidí z měst a obcí po celé republice,“ informovala Anna Kociánová z pořádajícího spolku AutoMat.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Naši partneři -
- Reklama -