Sobota, 27 dubna, 2024
18.1 C
Litoměřice
DomůObceÚštěkMasopust v Úštěku bude tentokrát komorní, bez uzavřeného náměstí

Masopust v Úštěku bude tentokrát komorní, bez uzavřeného náměstí

Úštěk – Dvanáctý ročník Úštěckého masopustu se koná už tuto sobotu 17. února. Přijeďte! Masopustní veselice tentokrát proběhne v komorní verzi, aniž by náměstí bylo uzavřeno. I tak se ale můžete těšit na stánky s masopustními dobrotami, živou hudbu a pohádky pro děti. Bude i průvod masek a zahraje Pohřební bratrstvo.

Masopust bude probíhat od 10 do 16 hodin, špalír masek bude domy v centru města obcházet v 11 a ve 14 hodin. Dopolední průvod půjde od Galerie Úštěk přes Panský dvůr na zadní část náměstí. Odpolední průvod půjde ve 14 hodin od Galerie Úštěk směrem ke Gotickému dvojčeti.

Právě v Gotickém dvojčeti se budou hrát pohádky pro děti. V 10 hodin vystoupí Sváťovo dividlo a ve 13 hodin Divadlo tety Perly. Dětské tvořivé dílničky budou k dispozici v prostoru bývalé Galerie U Brány.

Masky vítány a budou vydatně pohoštěny! Celý program je ZDARMA.

Sledujte UDÁLOST NA FACEBOOKUZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -