Středa, 1 května, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaV Podřipském muzeu si můžete vyzkoušet paličkování

V Podřipském muzeu si můžete vyzkoušet paličkování

Roudnice nad Labem – Už tuto sobotu 25. listopadu se v Podřipském muzeu v Roudnici nad Labem koná „Adventní paličkování“ se zkušenou krajkářkou Irenou Hejhalovou z Litoměřic. Přijďte si vyrobit stylové vánoční ozdoby nebo třeba záložku do knihy!

Workshop, který začíná v 10 hodin dopoledne, je vhodný pro úplné začátečníky, včetně dětí. Veškerý materiál a pomůcky jsou zahrnuty v ceně workshopu – potrvá zhruba do 12.30 hodin.

Cena workshopu je 300,- Kč. Kapacita je omezena, místo si proto rezervujte předem na emailu podripskemuzeum@seznam.cz nebo na telefonním čísle 416 810 761.

Muzeum pak bude otevřené celé odpoledne – od 13 až do 16 hodin. Stále si můžete prohlédnout VÝSTAVU PANENEK A HRAČEK a výstavu Z MINULOSTI PODŘIPSKÝCH OBČANSKÝCH SPOLKŮ. Vstupné do muzea – 50,- Kč (děti a senioři 40,- Kč).

Muzeum samozřejmě můžete navštívit i dopoledne a prohlédnout si expozice aniž byste se zúčastnili workshopu.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -