Gastrocentrum Pohoda nabízí řízek, guláš i borůvkové knedlíky

0
136

Litoměřice – Gastrocentrum Pohoda v Litoměřicích vaří pochopitelně i tento týden. Pokud ve všední dny nestíháte vařit, nechte to na nich! Najíte se za sympatických 95,- Kč a vybírat si můžete z pěti hlavních jídel. Polévka samozřejmostí. Jídlo se vydává od 10.30 do 14 hodin.

V pondělí 20. listopadu přijďte na segedínský guláš s knedlíkem nebo na kantonské nudle se zeleninou a kuřecím masem. Salát s červenými fazolemi a mozarellou potěší všechny, kteří se chtějí stravovat lehce a zdravě. Rozhodně Vám bude chutnat také kapustový masový karbanátek s bramborem a bulgur se zeleninou a sýrem. Pondělní polévka je hovězí zeleninová s těstovinami.

V úterý 21. listopadu je polévka frankfurtská s bramborem. Na pultu se určitě dlouho nezdrží ani pečené kuře s bramborem a rajská omáčka s těstovinou a vepřovým masem. V úterý bude také smažený květák s bramborem a tatarkou. Z lehčích jídel je v nabídce ledový salát s ředkvičkami a sýrem. A pokud Vás nic nezaujalo, vsaďte na bramborový závin se špenátem.

Ve středu 22. listopadu je tahounem nabídky vepřové žebírko na kmíně s rýží. Kdo už „jede ve vánočním módu,“ může si užít houbového kubu s míchaným salátem. Nezklamou ani francouzské brambory a Táborská bašta se zelím a chlupatým knedlíkem. V sekci salátových jídel je tentokrát salát s cizrnou, cherry rajčátky a sezamovými semínky. Polévka je tentokrát dýňový krém.

Ve čtvrtek 23. listopadu je připravena polévka drůbková s nudlemi. Neměl by Vám ujít ani květák zapečený s brokolicí a sýrem, ke kterému dostanete brambor. Chutnat Vám bude i španělský guláš s knedlíkem a frankfurtská pečeně s rýží. Čtvrtek patří také zdejšímu vyhlášenému Cézar salátu. A utéct by Vám nemělo ani bulgurové rizoto s kuřecím masem a sýrem.

V pátek 24. listopadu přijde na řadu vepřový řízek s bramborem a sekaná svíčková pečeně s knedlíkem. Srbské rizoto by mohlo udělat radost všem, kteří mají rádi jednoduchá, ale chutná jídla. A salát s kuskusem a balkánským sýrem potěší všechny, kteří si před Vánocemi chtějí „trochu pohlídat linii.“ Pokud to zrovna neřešíte, můžete si závěr pracovního týdne jaksepatří oslavit – v páteční nabídce totiž budou borůvkové knedlíky s tvarohem. Polévka je v pátek tradičně hutnější – tentokrát ruský boršč.

Jídelny Gastrocentra Pohoda najdete v ulici Na Vinici 2244, Žižkova 2 a v průchodu vedle Městského úřadu Litoměřice na Mírovém náměstí. Veškeré podrobnosti jsou TADY.

Úvodní foto je ilustrační.

- Naši partneři -
Předchozí článekLITOMĚŘICE: Senioři z Domova U Trati navštívili družinu ZŠ Havlíčkova
Další článekV Podřipském muzeu si můžete vyzkoušet paličkování

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno