Pondělí, 6 května, 2024
13.7 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceLovosice se připojují k Plavecké soutěži měst, přijďte si zaplavat!

Lovosice se připojují k Plavecké soutěži měst, přijďte si zaplavat!

Lovosice – Přijďte si ve středu 4. října v době od 8 do 20 hodin zaplavat do krytého plaveckého bazénu v Lovosicích 100 metrů na čas libovolným stylem! Podpoříte tak město Lovosice v Plavecké soutěži měst, ke které se letos opět připojilo. Vstupné do bazénu je ZDARMA!

Nezáleží, zda jste zkušení plavci nebo začátečníci, důležitá je chuť si zaplavat!

Plavecká soutěž měst se letos koná po dvaatřicáté. Propaguje kondiční plavání jako vděčnou, celoročně i celoživotně využitelnou pohybovou aktivitu. Zúčastnit se jí mohou plavci všech věkových kategorií a každý, kdo v daném městě bydlí, pracuje či studuje. Stejně tak příležitostní návštěvníci přihlášeného bazénu. Otestují si svoji aktuální formu a zároveň se na chvíli promění v jednoho z reprezentantů města.

Plaveckou soutěž měst pořádá Česká asociace Sport pro všechny, z.s.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -