Sobota, 18 května, 2024
12.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiZahrada Čech bude v sobotu patřit dětem

Zahrada Čech bude v sobotu patřit dětem

Litoměřice – Rozlučte se s prázdninami s úsměvem a stylově! Tuto sobotu 26. srpna na Zahradě Čech. Litoměřické výstaviště bude od 10 až do 18 hodin patřit dětem. Těšte se na bohatý program plný soutěží o  ceny, pohádek a zábavy. Hrát bude i živá hudba. Vstupné je pro všechny zdarma.

Letošní Den pro děti na Zahradě Čech je s tematikou Harryho Pottera, a všechny děti, které dorazí v kostýmech, mohou vyhrát zajímavé ceny. Samozřejmostí jsou kolotoče a dětské atrakce, malování na obličej a stánky s občerstvením.

Po celý den se můžete ZDARMA svézt na čtyřkolkách značky Buffler. A pokud se zaregistrujete na první jízdu, získáte dětskou značkovou kšiltovku BUFFLER ZDARMA! Registrace je ZDE.

Program Dne pro děti na Zahradě Čech

10:00 Hudba k poslechu

10:30 Suprčupr mejdlo s Alenkou

11:00 Kašpárek a hodná víla – Sváťovo dividlo

12:10 Suprčupr mejdlo s Alenkou

12:45 Suprčupr mejdlo s Alenkou

13:15 Vlajková show

13:30 Indiánka Janka – divadlo Na Klice

14:45 Suprčupr mejdlo s Alenkou

15:20 Ohnivá show

16:00 Grand Band

Celým dnem vás provede Alenka Skalová.

Kromě toho na Vás v pavilonech G a H čeká výstava zvířátek v režii Českého svazu chovatelů, ZO Litoměřice – Žitenice. O výstavě se dozvíte všechno ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -