Sobota, 11 května, 2024
20.8 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiŽiteničtí chovatelé pořádají tuto sobotu výstavu zvířat

Žiteničtí chovatelé pořádají tuto sobotu výstavu zvířat

Litoměřice Český svaz  chovatelů (Základní organizace Litoměřice – Žitenice) pořádá tuto sobotu 26. srpna na Zahradě Čech tradiční výstavu drobného zvířectva. Konkrétně se jedná o Okresní výstavu mladých králíků spojenou s místní výstavou králíků, drůbeže, holubů, okrasného ptactva a morčat. Uvidíte i činčily, křečky a hady.

Zvířátka najdete v pavilonech G a H, a to od 9 do 18 hodin. Vstupné (70,- Kč) platí pouze dospělí, děti mají VSTUP ZDARMA.

Pro děti bude po celý den připraven doprovodný program – skákací hrad, malování na obličej, jízdy na ponících a ukázky práce záchranářských psů.

Navíc můžete na výstavě zakoupit akvarijní rybičky a rostliny, potřeby pro chovatele, krmivo pro zvířata, chovatelské potřeby, med a medové produkty.

Občerstvení zajištěno.

Výstava se koná v rámci akce DEN PRO DĚTI NA ZAHRADĚ ČECH, o kterém jsme psali ZDE.

Podrobnosti o výstavě zvířátek najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -