Neděle, 5 května, 2024
14 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiDen pro děti na Zahradě Čech bude plný kouzel a dobrodružství

Den pro děti na Zahradě Čech bude plný kouzel a dobrodružství

Litoměřice Hledáte způsob, jak co nejzajímavěji zakončit letošní prázdniny? Pak přijďte v sobotu 26. srpna na výstaviště Zahrada Čech a nechte se společně se svými dětmi vtáhnout do světa Harryho Pottera. Letošní Den pro děti totiž bude inspirován právě oblíbeným čarodějem. Program začíná v 10 a končí v 18 hodin. Vstup je zdarma.

Celým dnem vás provede Alenka Skalová, která přenese návštěvníky do kouzelné atmosféry. Mezi hlavní kulturní program patří „Suprčupr mejdlo s Alenkou“, představení Kašpárka a hodné víly od Sváťova dividla, šermířská ukázka, vlajková a ohnivá show nebo třeba živá hudba od skupiny Grand Band.

Ve spolupráci se Svazem českých chovatelů Litoměřice se děti mohou těšit na výstavu zvířatek, které lze vidět v pavilonech H a G.

Dále bude připraven bohatý doprovodný program, který zahrnuje různé soutěže s možností vyhrát skvělé ceny, malování na obličej, kolotoče a mnoho dalšího. Tato akce je určena pro děti všech věkových kategorií.

Více informací naleznete na ZDE.

Autor: Aneta Břeňová

Toto je tisková zpráva MKZ Litoměřice.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -