Pondělí, 6 května, 2024
11.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Pokud chcete druhou srpnovou sobotu a neděli trávit aktivně, nic Vám nebrání. Akcí se totiž bude dít celá řada. Vyrazit můžete třeba za piráty,  na pouť nebo na grilování s živou hudbou. Je to jen na Vás!

V Litoměřicích na Zahradě Čech můžete v sobotu i v neděli potkat dinosaury v reálné velikosti. Čekat na Vás budou před pavilonem K. Dozvíte se vše o životě dinosaurů v druhohorách a to ojedinělou, neotřelou formou. Show nazvaná „Cestování s dinosaury“ zaručeně osloví děti i dospělé. Podrobnosti jsou TADY.

V Libochovicích se tuto sobotu a neděli koná SVATOVAVŘINECKÁ POUŤ s bohatým doprovodným programem po celém městě. V městském parku budou kolotoče, v zámeckém parku zase výstava drobného zvířectva a v zámeckém skleníku budete moci o víkendu obdivovat papoušky mnoha druhů a velikostí. Živo bude také na fotbalovém hřišti. Podrobnosti jsou TADY.

V Teplé u Třebenic se v sobotu 12. srpna koná Letní zábava s grilováním. Pokud máte rádi dobrou muziku a skvělé jídlo, rozhodně přijďte. Hrát bude tentokrát kapela Iriss a to od 20 hodin v Penzionu Klášter. Vstupné je 300,- Kč – v ceně zahrnut grilovací raut!

Horní vodní brána Terezín bude v sobotu 12. srpna v obležení pirátů. Akce nazvaná Pirátské války startuje v pravé poledne, velká pirátská bitva s pyrotechnickými efekty na Vás čeká v 15 hodin. K tomu všemu pouťové atrakce, námořnické soutěže pro děti, tvořivé dílničky i samoobslužný fotokoutek. Podrobnosti jsou ZDE.

V Levíně u Úštěka se koná KERAMICKÝ JARMARK. Akce bude probíhat od 10 do 16 na náměstí, u kostela sv. kříže. Nakoupíte zde kvalitní keramiku, šperky, mýdla a spoustu dalšího. Od 11 do 14 hodin bude hrát i živá muzika. A komu by snad akce na náměstí nestačila, ať se vypraví do některé zdejší keramické dílny. Všechny tři budou otevřené a slibují i zajímavý program. Podrobnosti jsou TADY.

V neděli 13. srpna přijměte pozvání od Dobře naladěného divadla a přijďte na pohádku do Kulturního domu Říp. Začíná v 10 hodin dopoledne a nese název „Co zaseješ, to sklidíš.“ Určeno především pro diváky od tří do deseti let – a pro jejich rodiče. Podrobnosti jsou ZDE.

ÚVODNÍ FOTO: Jakub Hána

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -