Pondělí, 29 dubna, 2024
16.3 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiSvatovavřinecká pouť v Libochovicích nabídne tři dny zábavy

Svatovavřinecká pouť v Libochovicích nabídne tři dny zábavy

Libochovice – V Libochovicích bude tento víkend zasvěcen Svatovavřinecké pouti. Začíná už dnes – v pátek 11. srpna a končí v neděli 13. srpna. Kromě atrakcí v městském parku a stánků s typickým občerstvením, se můžete těšit na bohatý program. K pouti se o víkendu tradičně připojí také Státní zámek Libochovice.

V pátek 11. srpna si přijďte na náměstí užít živou hudbu. V 18 hodin vystoupí Jindra Kejak. Ve 20 hodin ho vystřídají Strakoši. V sobotu 12. srpna Vás na náměstí zabaví kapela Golf Louny (18 hodin) a kapela Natruc (od 20 hodin).

K pouti v Libochovicích už tradičně patří také Jámafest na fotbalovém hřišti – letošní rok není výjimkou. Zatímco v pátek festival začne Retro pouťovou diskotékou, v sobotu můžete na fotbalové hřiště dorazit už ve 14 hodin.

Státní zámek Libochovice u příležitosti Svatovavřinecké pouti zaplní zvířátka. V zámeckém skleníku bude v sobotu a v neděli probíhat výstava papoušků a v zámeckém parku si můžete prohlédnout drobné domácí zvířectvo – konkrétně králíky, holuby a drůbež. Více informací najdete TADY.

Celý program pouti je TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -