Pondělí, 6 května, 2024
14.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZamilovala se na seznamce, stálo ji to skoro půl milionu korun

Zamilovala se na seznamce, stálo ji to skoro půl milionu korun

Litoměřice – Neznámý muž nejprve navázal vztah prostřednictvím internetové seznamky s šestačtyřicetiletou ženou z Litoměřic, které sliboval lásku a společný život.

Důvěřivou ženu následně požádal, zda by jí mohl z Ameriky zaslat balík se šperky a různými nástroji. Zdůvodnil to tím, že chce bydlet a podnikat v Praze. Poškozená souhlasila a poté byla oslovena údajnou přepravní firmou, která po ní postupně požadovala různé finanční částky za doručení uvedeného balíku.

Jednalo se o různé bezpečnostní poplatky, pojištění certifikaci a podobně. Poškozená pak na základě naléhání neznámého muže, který jí sliboval, že po příjezdu do České republiky jí vše vrátí, poslala dle požadavku „přepravní společnosti“ v několika částkách více než 400 tisíc korun. Následně dotazem na příslušné orgány zjistila, že byla pravděpodobně podvedena.

Neznámému muži hrozí v případě dopadení až pět let vězení.

Autor: Pavla Kofrová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -