Čtvrtek, 25 dubna, 2024
2.6 C
Litoměřice
DomůKulturaVýstavyPetr Šika do Lovosic přiveze výtvarné objekty s jutovými lany

Petr Šika do Lovosic přiveze výtvarné objekty s jutovými lany

Lovosice – LOVO Galerie v přízemí Centra kultury Lovoš bude hostit další zajímavou výstavu. Dotýkání Vladimíra Franze vystřídá Petr Šika a jeho „Světla a stíny.“ Výstava bude zahájena slavnostní vernisáží v úterý 23. května v 18 hodin. Jste zváni!

Rodák z Plzně Petr Šika  v Lovosicích představí své výtvarné objekty, které vznikají unikátní technikou kombinace stabilizovaných jutových lan na pozadí základních geometrických formátů. Najdete je coby výzdobu komerčních prostor i v soukromých sbírkách milovníků umění.

Petr Šika svou tvorbu prezentoval na řadě samostatných autorských výstav i v rámci výtvarného sdružení New York , London, Paris, Berlin ART EXHIBITIONS. Svoje exponáty vystavuje nejen v klasickém prostředí galerií. Jednou z atraktivních lokací z poslední doby byla letní expozice v kapli zámku Kačina. V rámci výstavy na zámku Stránov autor uspořádal úspěšný víkendový Performing artist work s ukázkami živé tvorby.

Výstava „Světla a stíny“ bude v LOVO Galerii přístupná až do 27. června.

Zdroj fotografií: Oficiální webové stránky Petra Šiky

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -