Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápady3 tipů, co nosit s dámským svrškem z ovčí kůží, abyste vypadaly...

3 tipů, co nosit s dámským svrškem z ovčí kůží, abyste vypadaly stylově

Pokud máte rády hřejivé a extravagantní kousky oblečení, budou dámské blejzry a kožichy z pravé ovčí kůže tou správnou volbou i pro vás. Na následujících řádcích si povíme, jak tyto trendy kousky kombinovat s dalším oblečením, s obuví i s módními doplňky. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké další oblečení se bude hodit ke kožichům a blejzrům z pravé ovčí kůže?

K dámským kožichům a blejzrům z pravé ovčí kůže se skvěle hodí denimová móda. Nosit je můžete s módními riflemi s tzv. roztrhanými koleny. U kalhot zvolte v letošní sezóně vysoký pas. Díky zvýšenému pasu se totiž opticky prodlouží vaše postava a budete vypadat fantasticky. K dámským blejzrům z pravé ovčí kůže pak můžete obléci i dlouhé plátěné kalhoty nebo kalhoty typu chino. Ty se budou hodit zejména na sváteční události nebo do práce. Oblékat je tedy můžete na nejrůznější oslavy, svatby či na promoce. Ženy a dívky pak mohou vkusně kombinovat dámský kožich z pravé ovčí kůže s šaty i se sukněmi. V módě budou tuto sezónu ty plisované a trapézové. Opět však vsaďte na modely s vysokým pasem. Ovčí kožichy a blejzry zapadnou i do outfitu s legínami. Vybírejte si v ideálním případě kousky v tmavých odstínech. Díky tomu vynikne vás přírodní kožich v celé své kráse. Dámské kožichy a blejzry vhodně doplní i outfit s šaty. In budou ty pletené a krajkové. Módní pak budou i modely šatů s rafinovanými průstřihy. Ty nemusí být jen v dekoltu, ale také v oblasti ramen nebo šíje. Pokud hledáte módní a kvalitní modely kožichů a blejzrů z pravé ovčí kůže, koukněte se i zde: https://modivo.cz/c/damske/obleceni/kabaty/kozesiny-a-kozichy. Tady si přijde na své každá moderní dáma.

Jaké boty a módní doplňky zvolit k svrškům z ovčí kůže?

Aby byl váš outfit vyšperkovaný do posledního malého detailu, musíte svůj outfit obohatit i o stylové módní doplňky a obuv. K outfitu s kožichem z ovčí kůže se výborně hodí kožené módní doplňky a boty. Volit můžete kousky z hladké i z broušené kůže. Slušet vám to bude s koženou kabelkou, s hodinkami s koženým řemínkem nebo s koženým páskem. Ale dávejte pozor! Vaše módní doplňky a obuv by měly ladit nejen barvou, ale i zmíněnou strukturou. Vždy si tedy vyberte jen jeden typ kůže a podle toho zvolte doplňky. Hledáte-li trendy svršek, zadejte do svých webových prohlížečů následující slovní spojení: bavlněný dámský blejzr sako. Pak už stačí jen zvolit ten správný kousek podle vašeho gusta. K blejzrům z ovčí kůže se výborně hodí i malá dámská psaníčka. Elegantně budou působit modré a hnědé barevné tóny. O designu svršků si povíme více níže.

Jaké barvy kožichů a blejzrů z ovčí kůže budou v módě?

Pokud chcete jít s dobou, bude dobré, když budete mít povědomí o trendy barvách pro danou sezónu. V té letošní budou in zejména přírodní a pastelové tóny barev. Oříškový, krémový i tmavě hnědý kožich nebo blejzr z ovčí kůže tak bude tím správným řešením. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé barvě. Tyto barvy jsou univerzální a z módy nevychází. Lehce tak kožichy v zmíněných barvách sladíte i s pestrobarevnými kalhotami nebo se sukněmi se vzory a s motivy. In budou ty zvířecí a květinové. Výběr tak záleží jen na vás a na vašem jedinečném vkusu.

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -