Sobota, 27 dubna, 2024
10.3 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceZa 145 tisíc korun měla odletět na Jamajku, nemá zájezd ani peníze

Za 145 tisíc korun měla odletět na Jamajku, nemá zájezd ani peníze

Litoměřice – Litoměřičtí policisté přijali oznámení od 40leté ženy z Lovosicka o pravděpodobném podvodu při koupi zájezdu do zahraničí.

Oznamovatelka si objednala prostřednictvím neznámé osoby, která se vydávala za zprostředkovatelku cestovní kanceláře, zájezd na Jamajku za 145 tisíc korun. Celou částku uhradila na bankovní účet, který jí údajná „zprostředkovatelka“ uvedla.

Poté obdržela informaci, že zájezd byl z důvodu epidemických opatření přesunut na náhradní termín. Ani náhradní termín se však neuskutečnil z důvodu vystornování letenek přepravní společnosti.

Následně poškozená obdržela email, že nesprávným přerozdělením financí, byly její vložené finanční prostředky proinvestovány a cestovní kancelář zrušila poskytování veškerých služeb.

Poškozená, která přišla o zájezd i své peníze, se obrátila na policii. Ve věci již byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu podvodu.

Autor: Pavla Kofrová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -