Sobota, 20 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Předposlední březnový víkend je tady a potěší všechny, kteří se rádi baví a tráví volný čas aktivně. Na Litoměřicku finišuje plesová sezóna. Tento víkend je navíc zasvěcen karnevalům a dětské zábavě. Rodiny s dětmi si tak přijdou určitě na své.

V Libochovanech mají tuto sobotu 18. března připravené VÍTÁNÍ JARA. Pokud se také nemůžete dočkat sluníčka a příznivého počasí, rozhodně přijďte. Akce začíná ve 14 hodin ve dvoře obecního úřadu, kde vystoupí děti z místní mateřské školky. Těšte se na malý jarní jarmark výrobků a bude se také vynášet MORANA, aby bylo jisté, že jaro opravdu dorazí. S sebou dobrou náladu a dvě vyfouknutá vejce do jarní tvořivé dílničky.

V Úštěku, na dvorku bývalé fary (vedle kostela), bude od 9 do 15 hodin probíhat BLEŠÍ TRH. Přijďte objevit poklady z půd, kuchyní a dětských pokojíčků! V prodeji bude oblečení, knihy, nádobí i nejrůznější dekorace. Vstupné dobrovolné.

 V Malých Žernosekách se v sobotu koná RYCHTÁŘSKÝ PLES. Jedná se už o pátý ročník akce a vstupenky jsou vyprodány. Ples začíná ve 20 hodin, k tanci a poslechu bude hrát kapela ŠARM. Bude i předtančení a tombola.

V Lovosicích je na sobotu naplánovaná RETRO DANCE PARTY. V sále LOVO Divadla se bude trsat na hity od 70. let. V tuto chvíli akce hlásí vyprodáno!

V neděli 19. března můžete vzít děti na představení Sváťova dividla. V litoměřickém Divadle Karla Hynka Máchy bude od 10 hodin Sváťa hrát pohádku O Broučkovi. Lístky se dají pořídit ZDE.

V sále Městského úřadu Třebenice začíná ve 14 hodin KARNEVAL PRO DĚTI. Dorazte v maskách! Na děti čeká zábava a soutěže s animátory, občerstvení zajištěno.

Karneval se v neděli 19. března koná také v Litoměřicích. V tělocvičně Základní školy Havlíčkova ho pořádá Dům dětí a mládeže Rozmarýn. Akce bude probíhat od 15 do 17 hodin a v maskách jsou vítáni malí i velcí. Přezůvky a dobrou náladu s sebou! Bude diskotéka a soutěže o ceny!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -