Pátek, 19 dubna, 2024
3.5 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceParkování v centru Lovosic bude od 1. dubna dražší

Parkování v centru Lovosic bude od 1. dubna dražší

Lovosice – Parkování v centru Lovosic od 1. dubna podraží. První hodina bude nově stát 15,- Kč, každá další pak 30,- Kč.

Zdražení se bude týkat ulic Osvoboditelů, 8. května a Václavského náměstí. Komunikace nebo jejich určené úseky jsou označené příslušnou dopravní značkou.

Od začátku roku 2023 se Lovosice přidaly k dalším více než 50 městům v ČR i na Slovensku, které používají službu MPLA, díky které je placení parkovného podstatně snadnější než v minulosti a díky níž máte parkovací automat rovnou ve svém mobilním telefonu. Parkovné tak řidiči mohou prodloužit odkudkoliv bez kontaktu s parkovacím automatem a zároveň také parkovné pohodlně uhradit na 3 kliknutí elektronicky.

Na výběr máte hned několik možností platby – platební karta VISA/MasterCard, palivová karta CCS, tankovací karta od společnosti AXIGON (Shell, EuroOil), Twisto karta, MPLA karta a jednorázové platby Google Pay a Apple Pay.

Aplikace funguje na všech chytrých telefonech s operačním systémem Android nebo iOS, případně je možné přihlášení jen pomocí webového prohlížeče v telefonu bez předchozí instalace aplikace. Více informací o aplikaci na: http://www.mpla.io/

Zdroj: Městský úřad Lovosice

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -