Čtvrtek, 28 března, 2024
11.4 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřickoZískejte na svou kulturní akci dotaci z MAS České středohoří!

Získejte na svou kulturní akci dotaci z MAS České středohoří!

Litoměřicko – Chcete uspořádat dětský den, sportovní odpoledne, koncert, festival, workshop nebo třeba den otevřených dveří? Požádejte si o dotaci z Místní akční skupiny České středohoří. Byla vyhlášena dotační výzva na podporu komunitního života na venkově v území MAS České středohoří.

Výše Vašich způsobilých výdajů může dosáhnout až 40 tisíc korun při spoluúčasti 15 %.  Na realizaci svého projektu přitom máte čas až do konce roku 2023. Akce, na kterou budete dotaci čerpat, musí být veřejně přístupná (bez vstupného) a musí být společenského, kulturního, sportovního nebo vzdělávacího charakteru. Podporu dostanete ex post.

Mezi způsobilé výdaje patří například vystoupení umělců, občerstvení pro děti, pronájem atrakcí, tisk plakátů, pozvánek a letáků, drobné ceny do soutěží (sladkosti, diplomy poháry apod.), půjčovné za filmy, půjčovné za kostýmy nebo pronájem mobilního WC či laviček.

Mezi způsobilé výdaje naopak nepatří například mzdy, občerstvení a alkoholické nápoje, ohňostroj, DPH pro plátce DPH nebo kancelářské potřeby.

Příjem žádostí poběží od 27. března do 14. dubna (do 12 hodin).

Pokud Vás dotace zaujala, ale nevíte si rady nebo se potřebujete na něco zeptat, využijte Seminář pro žadatele, který se koná v úterý 21. března od 14 hodin  (SKC „Slovárna“ Ploskovice 50).

Podrobnosti o dotační výzvě ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -