Čtvrtek, 28 března, 2024
8.8 C
Litoměřice
DomůKulturaFestivalyMezinárodní pivní festival poprvé na Zahradě Čech

Mezinárodní pivní festival poprvé na Zahradě Čech

Litoměřice – Nejprestižnější pivní festival v České republice se letos přesune z Českých Budějovic do Litoměřic, konkrétně na Zahradu Čech. Piva z několika desítek pivovarů budete moci na litoměřickém výstavišti ochutnat 21. a 22. dubna v pavilonu H. Mezinárodní pivní festival nezklame ani skutečné fajnšmekry!

Festival má dvě části. Veřejnou pro milovníky piva a neveřejnou pro pivovary a výrobce tohoto lahodného moku. Významnou a nedílnou součástí neveřejné části festivalu je degustační klání o ocenění Světová pivní pečeť 2023 a Zlatá pivní pečeť 2023. Jde o dvě nejprestižnější pivovarnické ceny v České republice, z hlediska kvality oceňované a respektované i v zahraničí.

Záštitu letošnímu Mezinárodnímu pivnímu festivalu, s pořadovým číslem 33, udělil například ministr zemědělství Zdeněk Nekula, hejtman Ústeckého kraje Jan Schilller a starosta Litoměřic Radek Löwy.

Sledujte FACEBOOK ZAHRADY ČECH a nic Vám neunikne! Stačí kliknout ZDE.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -