Hledá se MISS Švestková dráha! Získá odměnu 100 tisíc korun!

0
791

Litoměřicko – Až do 16. března se mohou dívky a ženy ve věku 17 – 35 let přihlašovat do soutěže MISS Švestková dráha. Ta soutěžící, která uspěje, získá 100 tisíc korun v hotovosti. Nejkrásnější dívku či ženu vybere odborná porota z dvanácti nejlepších. Finálový večer se uskuteční 20. května v Litoměřicích.

Jak se přihlásit? Vyplňte formulář, který najdete ZDE nebo papírovou přihlášku, která je k dispozici ve vlacích Švestkové dráhy.

Každá soutěžící, která bude pořadatelem vybrána a dostaví se do výběrového kola, obdrží odměnu ve výši 2 000 Kč. Všechny soutěžící finálového večera, které se neumístily na 1. až 3. místě, obdrží odměnu ve výši 15 000 Kč. Soutěžící, která se umístí na druhém místě, získá 70 000 Kč, soutěžící na místě třetím získá 50 000 Kč.

Oficiální záštitu nad soutěží převzal hejtman Ústeckého kraje Ing. Jan Schiller.

Pravidla soutěže si můžete přečíst ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekÚSTÍ N. L.: Bubeník Roman Haase oslavil čtyřicetiny v klubu Doma koncertem
Další článekMezinárodní pivní festival poprvé na Zahradě Čech
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno