Středa, 24 dubna, 2024
3.9 C
Litoměřice
DomůZprávyTipy a nápadyTenisky vám pomohou překonat dlouhou zimu i blátivé jaro

Tenisky vám pomohou překonat dlouhou zimu i blátivé jaro

Pokud existují univerzální boty, které se dají nosit celoročně, jednoznačně jimi jsou tenisky. Nejenomže se dají obout do každého počasí, také dokážou každý outfit vhodně doplnit. Proč se při jejich výběru zaměřit na výrobce a jak je možné, že se dají tenisky nosit celoročně?

Proslulé značky jsou synonymem kvality a pohodlí

Existují výrobci tenisek, o kterých slyšel každý. Čím vyhlášenější značka, tím kvalitnější. Protože boty, které by byly nepohodlné, by přece nikdo nenosil. Tudíž si velcí producenti tenisek nemohou dovolit vypustit na trh nepohodlné a nekvalitní boty. Prvním ukazatelem, který hovoří ve prospěch kvalitních bot, je tedy jejich značka. Příkladem funkčních tenisek za dostupnou cenu je například minimalistický model New Balance 574. Proč 574? Protože modely tenisek značky New Balance nejsou pojmenovávány, ale jsou jim přiřazena čísla. 

Proč jsou tenisky univerzální

Žádné jiné boty nenosíte celoročně, kromě tenisek. Dámské i pánské tenisky se dají obout kdykoliv a k čemukoliv. Zejména v posledních letech, kdy zimy již nejsou, co bývaly, není problém nazout si tenisky uprostřed zimy a strávit v nich celý den. Na nošení tenisek v zaměstnání nedají dopustit lidé, kteří jsou celý den na nohou a běhají od jednoho k druhému, například číšníci, servírky či lidé, kteří se živí rozvážením či roznášením věcí.

Tenisky si vybírejte podle ročních období

Přestože můžete jedny tenisky nosit celoročně, pokud si na boty potrpíte, je vhodné se při výběru nových tenisek orientovat tím, v jakém ročním období je budete nosit. V zimě se vyplatí vsadit na tenisky, které jsou vyrobeny z nepropustných materiálů a lehce v nich překonáte i deštivý den či sněžení. Vhod přijde i zvýšená podrážka. Na léto se naopak hodí taková obuv, jež je řádně odvětraná a ideálně i odpružená, aby byl každý došlap pohodlný a co nejměkčí.

Zdroj foto: Denis Mamin / Shutterstock.com

Nejoblíbenější a nejkvalitnější tenisky na jednom místě a za nejlepší cenu

Nevíte-li si rady s výběrem celoročních si sezónních tenisek, ideální je nechat si poradit od někoho, kdo se v teniskách skutečně vyzná. Řada odborníků, milovníků volnočasové, sportovní i každodenní obuvi stojí za platformou Flexdog. Hlavním úkolem lidí, kteří Flexdog tvoří, je zákazníkům poskytnout co nejširší výběr tenisek za ty nejlepší ceny. Spokojenost zákazníků a nadšenců do tenisek je pro ně totiž tím nejdůležitějším.

Vklouzněte do pohodlných tenisek a noste je po celý rok. Při výběru vhodných modelů si totiž budete moci užívat pohodlí, sucho i měkké došlapy celoročně. Jaký model si pořídíte?

Titulní foto: New Africa / Shutterstock.com

- Naši partneři -
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -