Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiAdvent na ZŠ Lingua Universal

Advent na ZŠ Lingua Universal

Litoměřice – Žáci a předškoláčci ze Základní a mateřské školy Lingua Universal v Litoměřicích advent milují. Letos si ho užili v plné míře. Vyzdobili si vánočními a zimními motivy školu, tvořili výrobky, připravili jarmark, zúčastnili se vánočních programů a radovali se na svých třídních besídkách.

Nejintenzivnější, ale zároveň nejnáročnější je pro ně příprava  celoškolní besídky „Přivítání Vánoc“ v Domě kultury, kam jsou pozváni rodiče, prarodiče a další hosté. Nechybí taneční, hudební, pohybová vystoupení a scénky v českém i v cizích jazycích, kdy děti předvedou nejen, jak jsou šikovné, zdravě sebevědomé, ale také jak zvládají dialogy v cizím jazyce.

Letošní besídka v litoměřickém kulturním domě se konala po třech letech z důvodu covidových opatření, o to více se všichni těšili. Po vystoupení jednotlivých třídních kolektivů byla besídka zakončena společným zpíváním koledy. Na pódiu vystoupily všechny děti školy i se svými učiteli a ke zpěvu se mohl přidat též sál.

Poděkování za zdařilá vystoupení a příjemnou náladu po celý večer patří našim skvělým dětem, ale rovněž pedagogům, kteří je důkladně na vystoupení připravili. Za rok se opět sejdeme na jevišti s novým programem. Krásné Vánoce!

Autor: Irena Tvrzníková

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -