Středa, 24 dubna, 2024
3.9 C
Litoměřice
DomůKulturaDivadloDivadlo Karla Hynka Máchy letos navštívilo 8 tisíc lidí

Divadlo Karla Hynka Máchy letos navštívilo 8 tisíc lidí

Litoměřice – V Divadle Karla Hynka Máchy v Litoměřicích se poslední letošní představení odehrálo v úterý 20. prosince. Na jevišti tehdy vykvetl Kaktusový květ s Lukášem Vaculíkem v hlavní roli. Divadlo tak důstojně zakončilo rok plný oslav svého dvou stého výročí založení. Letos litoměřické divadlo navštívilo 8 tisíc lidí.

V roce 2022 Divadlo Karla Hynka Máchy nabídlo 21 večerních a 33 dětských představení, 4 koncerty, 5 výstav a 1 divadelní tábor. Dětská představení navštívilo 2436 diváků. Na večerní představení si cestu našlo 5162 diváků.

První divadelní představení roku 2023 bude v Litoměřicích patřit dětem. V neděli 8. ledna má totiž jeviště rezervované Sváťovo dividlo a „Povídání o Pejskovi a Kočičce.“ Hraje se od 10 hodin, lístky koupíte TADY.  

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -