Sobota, 20 dubna, 2024
4.1 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceJan Jílek: „K optikovi mohou lidé chodit i preventivně."

Jan Jílek: „K optikovi mohou lidé chodit i preventivně.“

Litoměřice – Víte, že v Litoměřicích je nová oční optika? Najdete ji v ulici Okružní 81/15. V čem je jiná než všechny ostatní a proč byste měli zavítat právě tam? Kromě toho, že Vám zde doporučí ty správné brýlové nebo kontaktní čočky, budou se Vám naplno věnovat a pomohou Vám, abyste Vaše oči poznali co nejlépe. Jak? Prostřednictvím komplexního vyšetření zraku, jehož výsledky jsou následně konzultovány s očním lékařem.

„Mým cílem je v první řadě lidi přesvědčit o tom, že do novodobé oční optiky mohou chodit i preventivně – asi tak, jako když chodíte na preventivní prohlídky k zubaři nebo k praktickému lékaři. Dovnitř oka se bez patřičných přístrojů člověk v běžném životě nepodívá. My to umíme a je to rychlé a bezbolestné. Samotné pořízení snímků očního pozadí trvá zhruba tři minuty. Rozhodně tedy nijak zvlášť nezatíží ani ty, kteří aktuálně s očima „žádný problém nemají.“  Navíc získají jistotu, že je uvnitř oka všechno v pořádku… a to za to stojí,“ vysvětluje Honza Jílek. „Ač naše služby plně nenahrazují vyšetření u kvalitního očního lékaře, mohou být prvotní motivací proč nějakého navštívit. Pokud nastane jakékoliv podezření, že je Vaše oči potřeba zkontrolovat podrobněji, jsme schopní Vám pomoci s termínem u oční lékařky, se kterou naše optika spolupracuje.“

Pokud tedy v poslední době cítíte, že „nevidíte všechno tak, jak jste byli zvyklí“, ale odrazují Vás dlouhé čekací lhůty, nebo nemožnost objednat se k jakémukoliv očnímu lékaři, vyzkoušejte Optiku Jílek. Mají zde moderní přístrojové vybavení, a hlavně na Vás nebudou spěchat – po předchozí dohodě se Vám budou věnovat i mimo standardní pracovní dobu, a to včetně víkendů.

Kromě screeningu očního pozadí Optika Jílek nabízí také vyšetření zraku, které odhalí nejen to, kolik dioptrií potřebujete, ale také to, jakým způsobem spolu Vaše oči spolupracují a jak tedy ideálně řešit případné nedostatky Vašeho zraku.

Honza Jílek přitom uplatní mnohaleté zkušenosti, které získal nejen v rodinné oční optice, ale především jako technický poradce ve společnosti Hoya, která je světovým výrobcem brýlových čoček a povrchových úprav.

„Náplní mé práce bylo hlavně řešení problémů s viděním, zejména s multifokálními brýlemi, a to pro klienty napříč celou ČR, včetně posuzování jejich ostatních reklamací. V našem oboru neznám mnoho lepších pocitů, než když pomůžete někomu vidět lépe. Za svůj profesní život jsem pomohl ostatním kolegům z oboru vyřešit stovky reklamací v jejich optikách. Díky tomu jsem mohl poznat mnoho zajímavých lidí, jejich příběhů, a s mnohými navázat velmi vřelý vztah. Své zkušenosti s řešením potíží s viděním rád předávám dál pomocí přednášek na optických kongresech a různých vzdělávacích akcích, uvádí Honza Jílek.

Práce ho baví a ručí za ni. Teprve, až když je klient spokojen, považuje ji za skončenou.

Věnujte svému zraku náležitou péči! Jako ve všech jiných odvětvích i tady platí, že včas zachycený problém se dá řešit mnohem lépe a rychleji.

Více informací najdete na webových stránkách www.optikajilek.cz, kde si zároveň můžete rezervovat termín Vaší návštěvy, při které se budeme věnovat pouze Vám. A to přesně tak dlouho, jak budete potřebovat!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -