Úterý, 16 dubna, 2024
4.3 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyAdventní koncert opět pomůže nevidomým a slabozrakým dětem

Adventní koncert opět pomůže nevidomým a slabozrakým dětem

Litoměřice – Kostel Všech svatých v Litoměřicích bude v neděli 11. prosince hostit Adventní benefiční koncert na podporu pořízení hmatových knížek pro ty nejmenší nevidomé a slabozraké děti, které ještě neovládají Braillovo písmo. Koncert začíná v 16 hodin. Přijďte v adventním čase zklidnit mysl a užijte si krásný hudební zážitek!

Vystoupí tenorista Jakub Pustina, barytonista Šimon Svitok a sopranistka Franziska Roggenbuck. Na klavír zahraje Martina Svitková. U vstupu do kostela bude pokladnička na Vaše případné finanční dary, které posléze poputují na konto Asociace rodičů dětí nevidomých a slabozrakých. Právě ta hmatové knížky dětem pořídí.

Podrobnosti o jednotlivých vystupujících najdete TADY.

Lístky je možné zakoupit osobně na recepci Hradu Litoměřice, telefon 416 732 805 nebo 776 338 515. Neprodané vstupenky budou k dispozici ještě hodinu před koncertem přímo v Kostele Všech svatých v Litoměřicích.  Z pohodlí domova vstupenky pořídíte TADY.

Vstupné pro seniory nad 65 let a mládež do 18 let: 250 Kč. Při koupi vstupenky nutno prokázat věk.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -