Podřipská škola zve na Den otevřených dveří

0
64

Roudnice nad Labem – Primárně pro žáky devátých tříd základních škol, kteří se aktuálně rozhodují „kam dál,“ a pro jejich rodiče bude určitě zajímavý Den otevřených dveří na Podřipské škole v Roudnici nad Labem. Koná se v sobotu 26. listopadu od 9 do 14 hodin. Přijďte se podívat, Podřipská škola má opravdu co nabídnout!

Podřipská škola nabízí jak maturitní, tak i učební obory a také studium lidem, kteří si chtějí dálkově při práci „dodělat maturitu.“ Podřipská škola má motto: „Studujte školu, která Vás posune dál.“ A ne nadarmo. Ke všem tady přistupují individuálně a snaží se, aby se studenti vzdělávali bez zbytečného stresu a chtěli se stále zlepšovat.

„Rozvíjíme talenty našich žáků, ty slabší podporujeme. Orientujeme se na rozvoj znalostí a dovedností, které naši absolventi využijí na trhu práce, při dalším studiu i v běžném životě,“ uvádí škola na svém webu.

Do světa Podřipská škola vypouští například mladé kadeřníky, kuchaře a číšníky, prodavače, turistické průvodce i budoucí podnikatele, kteří mají jasný podnikatelský záměr a vědí přesně, co budou po studiích dělat.

Zajímavé je určitě také kombinované lyceum, které na Podřipské nazývají STŘEDNÍ 21, a které studenty perfektně připraví na vysokou školu i rovnou do praxe. Na Střední 21 je zajímavá skutečnost, že studenti si obor, kterému se budou věnovat, vybírají až po prvním ročníku studia, aby měli čas rozhodnout se, kterým směrem se vydat.

Podrobnosti o škole se dozvíte ZDE.

Aby se Vám na Podřipské mohli během Dne otevřených dveří naplno věnovat, rezervujte si čas, na který se do školy dostavíte. Udělat to můžete ZDE.

- Naši partneři -
Předchozí článekTýrané štěně, které zachránil řepnický útulek, už deset let v novém domově
Další článekGastrocentrum Pohoda tentokrát zve i na pštrosí vejce a na smažený hermelín
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno