Pátek, 26 dubna, 2024
13.2 C
Litoměřice
DomůKulturaKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Přituhuje, navíc Vánoce se blíží. Ovšem doma za pecí sedět nemusíte! Pokud se Vám nechce být venku v mrazivém počasí, vydejte se třeba za dobrými víny nebo vezměte děti na divadelní představení. A pokud máte pro strach uděláno, seznamte se s lovosickým vodníkem Karašem!

V Litoměřicích se v sobotu 19. listopadu koná KONCERT FILMOVÉ HUDBY. Doslova skvostnou podívanou si můžete užít od 19 hodin v Kině Máj. Podrobnosti jsou ZDE.

V Třebenicích lákají na KOŠT NEJEN MLADÝCH VÍN. To nejlepší ze svých sklepů Vám nabídnou vinaři z Třebenic i z Žernosek a dalších obcí na Litoměřicku. Akce začíná v pravé poledne a potrvá až do večerních 20 hodin. Podrobnosti jsou ZDE.

V Lovosicích mají v sobotu 19. listopadu VÝPRAVU ZA VODNÍKEM. Do Lovosic opět přijede Divadlo Kvelb se svojí velkolepou show. Lampionový průvod tentokrát půjde z Václavského náměstí přívozní ulicí k rozhledně u přívozu. Chcete-li vidět opravdového vodníka a parádní představení plné pyrotechnických a světelných efektů, nenechte si to ujít. Podrobnosti jsou TADY.

Do Roudnice nad Labem v neděli 20. listopadu přijede KRAKONOŠ. Divadelní představení, které zahřeje na duši děti i dospělé, začíná v 16 hodin. Uvidíte pět příběhů na motivy Večerníčku Krkonošské pohádky a hlavně Krakonoše, Trautenberka, Anče, Kubu i Hajného. Lístky se dají pořídit TADY.

Kostel sv. Václava v Lovosicích bude v neděli 20.listopadu od 18 hodin hostit KONCERT PŘI SVÍČKÁCH. Hrát a zpívat budou žáci místní ZUŠ a jejich učitelé. Přijďte si užít naprosto magickou atmosféru kostela! Podrobnosti jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -