Čtvrtek, 25 dubna, 2024
4.7 C
Litoměřice
DomůKulturaKoncertyV Litoměřicích bude hrát Pražský filmový orchestr

V Litoměřicích bude hrát Pražský filmový orchestr

Litoměřice – Ještě několik vstupenek je k mání na Koncert filmové hudby, který proběhne tuto sobotu 19. listopadu od 19 hodin v Kině Máj. Vystupovat budou smyčce Pražského filmového orchestru, které se před dvěma lety dočkaly v Litoměřicích vřelého přijetí.

Od té doby se již repertoár orchestru znatelně rozšířil. Můžete se tak těšit na své oblíbené tituly, které budou, společně s dalšími, leckdy i vzácnými, kusy tvořit skvělý program, ve kterém si bezpochyby každý najde to své.

Žánrové omezení orchestr nezná a tak se kromě titulů jako jsou Piráti z Karibiku, Star Wars či Game of Thrones budete moci zaposlouchat do témat z Alenky v Říši divů, Návratu do budoucnosti nebo filmového muzikálu Kráska a Zvíře.

Nicméně tentokrát nebudou mít prostor jen filmy, ale i několik populárních a rockových písní. Jmenujme například Stairway to Heaven (Led Zeppelin), Here Comes The Sun (The Beatles) či Bittersweet Symphony (The Verve). To a mnohem více v poutavém propojení smyčcového orchestru, klavíru a bicích nástrojů.

Poslední vstupenky koupíte kliknutím ZDE.

Ukázku z tvorby Pražského filmového orchestru si poslechněte TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -