Úterý, 23 dubna, 2024
8.1 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiTuto sobotu bude v Lovosicích Výprava za vodníkem

Tuto sobotu bude v Lovosicích Výprava za vodníkem

Lovosice – Do Lovosic tuto sobotu 19. listopadu opět přijede DIVADLO KVELB s obřími loutkami a nezapomenutelnou show. Tentokrát nás čeká  VÝPRAVA ZA VODNÍKEM. Celá akce začne v 17 hodin na Václavském náměstí lampionovým průvodem, který půjde Přívozní ulicí k rozhledně u přívozu.

V čele průvodu pojede objevitelský povoz, plný efektů a technických vychytávek. Na břehu Labe pak účastníci uvidí bludičky a také vodníka Karaše. Ten se prý stará o kvalitu vody v Labi a straší neukázněné výletníky, kteří se neumějí chovat k přírodě. Do Lovosic se dostal díky povodním v roce 2002. Po programu půjde průvod zpět na Václavské náměstí, kde na všechny bude čekat občerstvení v podobě horkých nápojů.

Celá akce začne už v 15 hodin v LOVO Café. V kavárně si děti mohou vyrobit vlastní lampion.

VÝPRAVA ZA VODNÍKEM – UDÁLOST NA FACEBOOKU je ZDE.

Úvodní foto je ilustrační z roku 2021 – tehdy Divadlo Kvelb do Lovosic přivezlo draka, který chrlil oheň.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -