Sobota, 27 dubna, 2024
8.6 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiKam o víkendu na Litoměřicku

Kam o víkendu na Litoměřicku

Litoměřicko – Víkend je tu a spolu s ním i naše tipy, kam vyrazit. Pokud chcete strávit následující dva dny aktivně, není s tím žádný problém. Vyrazit můžete třeba za dobrým jídlem, na divadelní představení nebo na veletrh vzdělávání.

V Litoměřicích se v sobotu 5. listopadu koná Výstava škol. Probíhat bude  od 8 až do 17 hodin na Zahradě Čech, konkrétně v pavilonu H. Akce je určena především žákům devátých tříd a rodičům. Na výstavě se letos prezentuje více než dvacet škol z celého Ústeckého kraje, takže s výběrem povolání by tato akce mohla opravdu pomoci. Podrobnosti jsou ZDE.

V Krušovické pivnici bude Srdcař Jozef Pásztor za dobrovolný příspěvek opět nabízet pravou maďarskou kapustnici a guláš. Šestý ročník benefiční akce na podporu dětského oddělení proběhne v sobotu 5. listopadu od 13 hodin. Určitě přijďte, bude i živá hudba. Zahraje kapela HAZARD. Informace jsou TADY.

Kulturní a konferenční centrum v Litoměřicích bude v sobotu 5. listopadu hostit vzácnou návštěvu, která udělá radost hlavně malým dětem. Dorazí sem totiž dětská ikona – Míša Růžičková. Její show plná písniček a tanečků, která je tentokrát na téma „Pohádkové království, začíná v 15 hodin. Informace jsou TADY.

V Roudnici nad Labem budou v sobotu hrát ochotníci, konkrétně litoměřický divadelní soubor Li-Di. Konverzační komedie s detektivními prvky nese název „Hra začíná“ a v Kulturním domě Říp startuje v 19 hodin.

V Třebenicích jste v sobotu zváni do sálu Městského úřadu Třebenice. V 18 hodin tam začne talkshow Václava Kopty. K povídání přizval zajímavé hosty – třeba spisovatelku Marii Formáčkovou nebo herečku a spisovatelku Sandru Pogodovou. Lístek stojí 200,- Kč.

Městská knihovna Lovosice hostí v sobotu 5. listopadu Deskohraní. Od 14 do 20 hodin v sále knihovny můžete zdarma vyzkoušet více než 40 deskových her. Akce je vhodná pro děti i rodiče a také pro skupinky přátel. Podrobnosti jsou TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -