Čtvrtek, 25 dubna, 2024
10 C
Litoměřice
DomůKulturaDětiMíša Růžičková dětem do Litoměřic přiveze Pohádkové království

Míša Růžičková dětem do Litoměřic přiveze Pohádkové království

Litoměřice – V sobotu 5. listopadu bude velký sál Kulturního a konferenčního centra v Litoměřicích patřit dětem. Se svojí show plnou písniček a tanečků sem totiž přijede Míša Růžičková. Zábavné odpoledne pro nejmenší začíná v 15 hodin.

Míša Růžičková pro děti připravila „Pohádkové království,“ které bude čekat na spoustu princů a princezen. Těšit se můžete na čerstvě vylíhnutého dráčka Žofíka, strašidla i na nějaké ty trpaslíky.

Program má zhruba hodinu, poté následuje autogramiáda a focení s Míšou.

Lístky pořídíte z pohodlí domova – ZDE.

Dětská ikona Míša Růžičková napsala už přes 150 písniček. Inspiraci sbírá hlavně v přírodě. Tvořit pro děti začala, když se jí narodilo třetí dítě – dcera Eliška – a Míša hledala zábavu pro ni i pro sebe. Její písničky malí fanoušci zbožňují – choreografii jednotlivých klipů umějí napodobit už dvouleté děti!

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -