Středa, 17 dubna, 2024
4.2 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLitoměřiceVánoční strom se v Litoměřicích rozsvítí 27. listopadu

Vánoční strom se v Litoměřicích rozsvítí 27. listopadu

Litoměřice – Městská kulturní zařízení v Litoměřicích se rozhodně nechystají k zimnímu spánku. Už nyní všechny srdečně zvou na slavnostní rozsvícení vánočního stromu v historickém jádru královského města, a to poslední listopadovou neděli, tedy 27.11.

Vánoční trhy na Mírovém náměstí budou probíhat od 9. do 23. 12. 2022. Otevřeny budou od 11 do 20 hodin. Těšit se můžete na kouzelnou vánoční dekoraci, která sklidila už v minulém roce obrovský úspěch.

Na vánočních trzích nebudou opět chybět nazdobené slavnostní vstupní brány, dřevěné stánky i světlené dekorace. Program vánočních trhů bude plný koled, pohádek pro děti, soutěží i koncertů.

Ani letos nepřijdete o oblíbenou Ježíškovu poštu a vánoční stromečky nazdobené litoměřickými mateřskými školkami a dalšími dětskými subjekty.

Autor: Daniela Kekrtová

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -