Středa, 24 dubna, 2024
9.8 C
Litoměřice
DomůMěsta/obceLovosiceBlíží se Výběh na Lovoš

Blíží se Výběh na Lovoš

Lovosice, Lovoš – Nezadržitelně se blíží konec roku plného dvojek a to samé platí i o multisportovním seriálu SOLAP Král středohoří 2022, jenž má za sebou již šestnáct závodů a před sebou pouze jediný. Poslední zastávkou bude tradičně Výběh na Lovoš, který bude odstartován v sobotu 26. listopadu 2022.

Tento závod, který se koná již po osmatřicáté, pomůže rozluštit poslední tajenky, které zůstávají dobře ukryty nejen před závodníky, ale i před příznivci a fanoušky tohoto velmi populárního seriálu. Tímto během se tedy uzavře ročník, který nemusel překonávat tolik překážek a úskalí, jako dva jeho předchozí předchůdci, což muselo určitě pořadatele potěšit.

Kategorie: dle propozic Krále středohoří.

Datum a místo konání: sobota 26. listopadu 2022 – 14.00 hodin, Lovosice – Lovošská ulice, u závor na Malé Žernoseky (Lhotka).

Registrace: do středy 23. listopadu 2022 na https://www.kralstredohori.cz/lovos. 

Prezentace: ​12.30 – 13.30 hodin. Ve 13.30 hodin proběhne odvoz zavazadel – je nutné si pohlídat čas odjezdu vozu s batohy.

Start: 14.00 hodin, Lovosice – Lovošská ulice, u závor na Malé Žernoseky (Lhotka).

Trať: 3 000 metrů – terén s převýšením 400 metrů.

Více informací: V. Pšenička, telefon: 602 621 433, email: jirkawheat@seznam.cz, O. Pšenička, telefon: 608 230 880, email: psenicka.ondrej@seznam.cz, nebo na www.kralstredohori.cz. 

Po závěrečném závodě se připočítají výsledky Výběhu na Lovoš k předchozím šestnácti a všem bude naprosto jasné, kdo převezme na konci tohoto roku korunu určenou pro vítěze a vítězku Krále středohoří 2022, ale i ostatní ceny. Oficiální vyhlášení výsledků spojené s korunovací krále a královny proběhne v sobotu 3. prosince 2022 od 19.00 hodin v Kulturním domě Lukavec.  

Autor: Václav Beneš

Kontakt na autora: vaclavbenes1@seznam.cz

Více sportovních článků najdete TADY.

- Naši partneři -
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová
Kateřina Hažvová je novinářka z Lovosic. Vystudovala mediální komunikaci na Vyšší odborné škole Jana Ámose Komenského v Ostravě. Její pracovní náplní je především redakční a administrativní činnost v tištěné i elektronické podobě Litoměřicka24. Je vášnivou čtenářkou a velkou milovnicí kávy, kaváren a sladkostí všeho druhu.
- Reklama -

ZANECHAT ODPOVĚĎ

Zadejte svůj komentář!
Zde prosím zadejte své jméno

- Naši partneři -
- Reklama -